Şemdinli’de toprağa gömülü silah ve mühimmat bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde toprak altına gömülü vaziyette çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi. TSK’dan yapılan açıklamada, 3 Aralık 2016 tarihinde Hakkari/Şemdinli İlçe Jandarma...

banner279
04 Aralık 2016 Pazar 10:52
Şemdinli’de toprağa gömülü silah ve mühimmat bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde toprak altına gömülü vaziyette çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.
TSK’dan yapılan açıklamada, 3 Aralık 2016 tarihinde Hakkari/Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Çatalca köyü Soğuksu mezrası Beyaz Dere mevkiinde toprak altına gömülü vaziyette çok sayıda silah ve mühimmat bulunduğu belirtildi.
Ele geçirilen silah ve mühimmat listesi şöyle:
“1 Adet 12.7 mm Doçka silahı, 1 adet Biksi, 1 adet RPG-11 Roketatar, 1 adet kanas, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 Adet RPG-11 antitank mühimmatı, 2 adet roketatar sevk fişeği, 2 adet el bombası, 1 adet el dürbünü, 2 adet sırt çantası, 3 adet kütüklük, 1 adet basma düzenekli el yapımı patlayıcı ve mayın yapımında kullanılmak üzere çok sayıda çöp poşeti, bant, kablo ve 100 gr içeriği bilinmeyen toz, çeşitli sayıda mühimmat, silahlara ait şarjör.”
 

Son Güncelleme: 04.12.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287