İskenderun'da Eski başhekim evinde ölü bulundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eski bir başhekim evinde ölü bulundu.HABER 24

banner279
19 Mart 2017 Pazar 19:50
İskenderun'da Eski başhekim evinde ölü bulundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eski bir başhekim evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, eşinin İstanbul’a kızının yanına gittiği ve Ziya Gökalp Caddesindeki evinde yalnız olduğu öğrenilen 76 yaşındaki Doktor Necip Anılan, ailesinin telefonlarına cevap vermemesi üzerine eşi ve kızı tarafından şüphe duyularak akrabalarından eve bakmaları istendi. Eve gelen yakınları 76 yaşındaki doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Durum hemen 112 acil servise ve emniyet ekiplerine haber verildi.

Hastaneye kaldırılan Doktor Necip Anılan’ın cenazesinin otopsi için Adana’ya gönderildiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Necip Anılan’ın 1996-1997 yılları arasında İskenderun SSK Hastanesi’nde başhekim olduğu, ayrıca Medicana Bahçelievler Hastanesi Genel Müdürü olan H. Ozan Yaşar’ın da kayınbabası olduğu öğrenildi.

(Mustafa Mert / İHA)

Son Güncelleme: 19.03.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287