Kamyonla Göçmen minibüsü çarpıştı: 10 ölü

Hatay’ın Altınözü ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı.

banner279
03 Aralık 2017 Pazar 17:33
Kamyonla Göçmen minibüsü çarpıştı: 10 ölü


Hatay’ın Altınözü ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Suriye’den kaçak yollarla sınırı geçerek Türkiye’ye giren göçmenleri taşıyan minibüs, asayiş uygulaması yapan jandarma ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak minibüsün sürücüsü ihtara uymayıp kaçınca, karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 01 FH 921 kamyon ile çarpıştı. İlk belirlemelere göre, hurda yığınına dönen minibüsteki 10 göçmen olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü ile birlikte 8 kişi de yaralandı. Yaralılar Ambulanslarla Hatay'daki çevre hastanelere kaldırılarak  tedavi altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287