Kocaeli'de havalar ısınacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Sıcaklık ilerleyen günlerde hissedilir derecede artacak ama sonrasında yağış geliyor.

banner279
22 Aralık 2020 Salı 13:23
Kocaeli'de havalar ısınacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda yarım gün hafif yağmur, 2 gün yağmur ve 4 gün güneş var. Sıcaklık, ilerleyen günlerde 21 dereceye kadar yükselecek. İşte haftalık hava durumu. Kocaeli, bugün güne hafif yağışla başladı. Yağmur, saat 15.00’e kadar sürecek, sonrasında yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık en düşük 9, en yüksek 12 derece olacak. 23 Aralık Çarşamba günü hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 8, en yüksek 11 derece. 24 Aralık Perşembe günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 9, en yüksek 16 derece seviyesinde seyredecek. 25 Aralık Cuma günü parçalı bulutlu ve güneşli hava sürecek, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 19 olarak hissedilecek.   26 Aralık Cumartesi günü yani sokağa çıkmanın yasak olduğu gün hava yine parçalı bulutlu ve güneşli olacak, sıcaklık en düşük 13, en yüksek 21 dereceye kadar yükselecek. Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise 27 Ocak Pazar ve 28 Ocak Pazartesi günü yağmur beklentisi var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287