Aç kalan ayılar Uludağ ve Kazdağları’nda dağcılar tarafın'dan beslendi

Uludağ’da aç kalan ayıları Bursalı dağcılar elleriyle besledi. Çanakkale Kazdağları’nda ise ayı ailesi ormanda giden bir aracın önüne çıktı.Uludağ’nın Kadıyayla mevkiinde bir kulübede kalan dağcılar, yanlarına gelen kadar ayıları...

banner279
15 Kasım 2016 Salı 10:16

Uludağ’da aç kalan ayıları Bursalı dağcılar elleriyle besledi. Çanakkale Kazdağları’nda ise ayı ailesi ormanda giden bir aracın önüne çıktı.

Uludağ’nın Kadıyayla mevkiinde bir kulübede kalan dağcılar, yanlarına gelen ayıları besledi. Dağcıların bulunduğu kulübenin yanına gelen ayıların, aç olduklarını farkettiler. Ayıları kulübenin camından attıkları yemeklerle doyuran dağcılar, bu anları kaydetti.

Diğer yandan, Çanakkale'li doğa severler Kazdağları’nda bir ayı ailesini kameraya kaydetti. Bir ayı ailesinin, araçlarıyla hareket eden dağcıların önünde uzun süre koştuğu görülüyor. Aracın lambalarının yaydığı ışıkta koşan anne ayı ve iki yavrusu, uzun süre otomobilin önünde koşarak dağcılara eşlik ediyor.
 

Son Güncelleme: 15.11.2016 18:39
Anahtar Kelimeler:
Aç Kalan Ayılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287