Apronda kaybolan köpek ekipleri alarma geçirdi

Gürcü sahibinin elinden kaçarak havalimanı apronunda kaybolan EVCİL köpek, DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpek timi tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Köpek için konulan ödülü almayan ekipler, paranın şehit ailelerine verilmesini...

banner279
11 Eylül 2016 Pazar 11:43
Apronda kaybolan köpek ekipleri alarma geçirdi
Gürcü sahibinin elinden kaçarak havalimanı apronunda kaybolan EVCİL köpek, DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpek timi tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Köpek için konulan ödülü almayan ekipler, paranın şehit ailelerine verilmesini istedi.
İstanbul Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, havalimanı ekiplerini alarma geçirdi. Apronda köpeklerin uçaklar için tehlikeye yol açmaması nedeniyle DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpeklerle mücadele timi, 24 saat boyunca görev yapıyor. Apronda yakalanan köpekler barınaklara götürülüyor. Bunun dışında köpek timleri zaman zaman da kaybolan evcil hayvanları sahiplerine ulaştırmada da etkili rol üstleniyor. 5 gün önce İstanbul-Batum seferini yapacak uçağa binecek olan Gürcü sahibinin elinden kaçarak kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, Atatürk Havalimanı apronunda köpek timi görevlileri tarafından bulundu. Apronda çeşitli yerlere konulan kafesler sayesinde yakalanan köpeğe yiyecek ve su veren DHMİ ekipleri , köpeğin tüm ihtiyaçlarını gidererek sahibine verilmesi için yetkililere teslim edilerek sahibine ulaştırılması sağlandı.

BİN DOLARLIK ÖDÜLÜ ALMADI
Atatürk Havalimanı apronunda kayıp köpeğin bulunmasıyla ilgili hareketli anlar yaşandı. Köpek apronda yer alan kafesler sayesinde yakalandı.Görevliler tarafından beslenen köpeğin sahibi araştırılması sonucu köpeğini kaybettiğini bildiren bir yolcuya ulaşıldı ve fotoğrafları da bu yolcuya gönderildi. Yapılan araştırmalar sonucu köpeğin sahibinin Gürcü yolcu olduğunun kesinleşmesi üzerine köpeğin sahibine ulaşması sağlandı. Köpeği bulma ödülü olan bin doları köpeği bulan Ahmet Aydoğan ödülü şehit ailelerine bağışlayacağını söyledi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.09.2016 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287