Zafer senin zaferin,

Eser senin eserin,

Tarih kokan hasretin,

Bitmedi bizde sevgin,

Gitmedi bıraktığın emanetin,

Sen rahat uyu, adını tarihe altın harflerle yazdıran,Fatih Sultan Mehmet Han

Tarihi emanete sahip çıkmak boynumuzun borcu oldu.

Haykırdık sesimizi duyan oldu.

Zararın neresinden dönülürse kar oldu.

Kazanan yine Tarihi değerimiz oldu.

Kemiklerin sızladı hakkını helal et, Fatih Sultan Mehmet Han

Ortak değerimiz tarihe sahip çıkmak,

Nesiller boyu seni yaşatmak.

Emanetine sahip çıkıldı sen rahat uyu, Fatih Sultan Mehmet Han

Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu ve rahatsızlanarak hayatını kaybettiği 'Hünkar Çayırı' nın 133 dönümlük kısmının üniversite yapılması için verilmesine siyasiler,sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların gösterdiği tepki karşılıksız kalmadı. Birlik beraberlik içinde herkes kendi imkanları çerçevesinde verdiği destek sonucu şükürler olsun son nokta konuldu.

Gebze halkı eğitime öğretime önem verdiği gibi tarihi değerlerine ve emanetlerinede önem vererek sahip çıkmıştır. Üniversitenin açılmasına değil, üniversitenin açılacağı yere karşı çıkarak isyan değil haykırmıştır.

İlk etapta Gebze Ticaret Odası meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, Hünkar Çayırı’nın Erzincanlılar Vakfı’na Özel Üniversite kurulması için satıldığını söyleyerek Gebzelileri Hünkar Çayırı’na sahip çıkmaya çağırıda bulunmasıyla başlayan,sosyal medyada hızla yayılan sonrasında Hünkâr Çayırı’nda cuma namazı kılınarak devam eden birlik ve beraberliğe katılan destek verenler başta olmak üzere ilk çağrıda bulunan kişi olarak bölge sorununu Ankara'ya taşıyan Gebze sevdalısı Nail Çiler'e emeği geçen herkese birkez daha teşekkür ediyor,tahsis kararının durdurulmasında Gebze’ye ve tarihi değere sahip çıkan en başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’a ve Başbakan Yardımcımız Sn. Fikri Işık’a Gebze halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner280