Beyaza büründü

Iğdır’da etkili olan yağışla birlikte Ağrı Dağı’nın etekleri beyaza büründü. Yılın 12 ayı zirvesinde karın eksik olmadığı, Avrupa ve Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’nın eteklerine eylül ayında kar yağması...

banner279
18 Eylül 2016 Pazar 14:43
Beyaza büründü
Iğdır’da etkili olan yağışla birlikte Ağrı Dağı’nın etekleri beyaza büründü.
Yılın 12 ayı zirvesinde karın eksik olmadığı, Avrupa ve Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’nın eteklerine eylül ayında kar yağması vatandaşları şaşırttı. Iğdır’da etkili olan yağışın yüksek kesimlerde kara dönüşmesiyle birlikte ovanın yeşili ile birleşen Ağrı Dağı’nda kar, görülmeye değer görüntüler oluşturdu.
Bu yıl karın erken yağdığını belirten Mikail Kum, Ağrı Dağı yüksek olduğundan burada yağan yağmurun dağda kara dönmüş olduğunu belirtti. Mehmet Doğan da karın yağmasıyla birlikte kışın erken geleceği kanısında olduğunu kaydederek, “Bu yıl karın yağması bizi telaşlandırdı. Bu nedenle biz de kömür ve odunumuzu almaya başladık” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287