Ak Parti’nin İstanbul adayı belli oldu! 

Ak Parti’nin İstanbul’dan kimi aday göstereceği merak konusu olurken, adayın afiş ve sloganı ortaya çıktı.

banner279
22 Kasım 2018 Perşembe 13:33
Ak Parti’nin İstanbul adayı belli oldu! 


Ak Parti’nin İstanbul’dan kimi aday göstereceği merak konusu olurken, adayın afiş ve sloganı ortaya çıktı. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Ak Parti’de hareketli saatler yaşanıyor. Siyasi partilerin özellikle Ak Parti ve CHP’nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları merak konusu olurken, iktidar partisinin adayının Meclis Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım olduğu ortaya çıktı. 
Binali Yıldırım, İstanbul’dan aday gösterilecek. Binali Yıldırım'ın seçim sloganı ve afişi bile belli oldu.Seçim afişinde şu ifadelere yer verildi: “Bir şehir ol, mesela; İstanbul. Sonra de ki: Boğazım kuruyana kadar seveceğim seni.” 
Ak Parti’nin böylece Ankara’da Mehmet Özhaseki’yi, İstanbul’da Binali Yıldırım’ı ve İzmir’de de Nihat Zeybekci’yi aday olarak göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.
siyasetcafe

Anahtar Kelimeler:
Binali YıldırımAkparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287