İstanbul'da bir ilke imza atıldı

Ümraniye Belediyesi, SC Belgelendirme İşbirliği ile İstanbul’da ilk olacak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

banner279
14 Ocak 2021 Perşembe 13:37
İstanbul'da bir ilke imza atıldı

Belediyeler arasından İstanbul’da ilk olacak olan sosyal sorumluluk projesi imza törenine, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, SC Belgelendirme Genel Müdürü Cihan Samancı, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve SC Belgelendirme Yöneticisi Savaş Yılmaz katıldı.

Proje ile hem belediye çalışanlarının hem de Ümraniye de yerleşik olup öncelikle inşaat meslekleri olmak üzere belge zorunluluğu olan tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların belge ihtiyaçlarının karşılanması hedeflemektedir. Sınav ve Belge ücretlerinin tamamı İşsizlik Fonu kapsamında karşılanmaktadır.

Bu çerçevede projenin yürütülmesi için Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından sınav ve belgelendirmeye yetkilendirilmiş SC Belgelendirme ile protokol imzalanmıştır. Proje kapsamında sınavlar en kısa sürede başlayacak olup başvuru kanalları duyurulacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287