İstanbul Tuzla'da Benzin istasyonu'ndaki patlama sonrası

İstanbul Tuzla’da bir benzin istasyonunda patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

banner279
01 Kasım 2017 Çarşamba 15:39
İstanbul Tuzla'da Benzin istasyonu'ndaki patlama sonrası

 İtfaiye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rauf Orbay Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda yangın çıktı. Akaryakıt istasyonu görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarına başladı. 

 Edinilen bilgiye göre, yakıt tankeri yakıtını boşalttığı esnada alev aldı. Henüz belirlenemeyen bir bir sebepten dolayı alev alan tanker bir süre sonra patladı. Olayda can kaybı yaşanmazken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri devam ediyor.
Yakıt tankerinin akaryakıt istasyonun alev alması paniğe neden oldu. Alevlerin istasyona sıçramasından korkan vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Yakıt tankerinde çıkan yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.
Konula ilgi yetkililerden gelen açıklamada ise, “Tuzla'da akaryakıt istasyonunda akaryakıt tankerinde meydana gelen yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Söndürme çalışmaları esnasında hafif yaralanan 2 itfaiyeci ve bir işyeri çalışanı tedavi altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” denildi.
Akaryakıt istasyonunda çalışan görgü tanığı Kadir Tezel, “Tanker alev aldı. Müdahale ettik yangın tüpleriyle ama başarılı olamadık. Bir tane yaralımız var. Yüzü yandı, alev yüzüne geldi. Ambulansla hastaneye kaldırıldı” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287