İstanbul’da kaçak içki operasyonu

Maltepe’de çok sayıda kaçak içkinin ele geçirildiği operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

banner279
31 Mart 2017 Cuma 11:28

Maltepe’de çok sayıda kaçak içkinin ele geçirildiği operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Maltepe’de kaçak içki üretildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında içki imalathanesi olarak kullanılan adres belirlenerek takibe alındı. Yapılan takiplerin ardından adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aracıyla kaçak içki taşıyan H.K. isimli bir şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 422 şişe kaçak içki, 245 litre alkollü sıvı, 700 adet kapak, 4 bin 200 adet TAPDK bandrolü, bir adet sahte polis kimliği ve sahte içki imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekipler şüpheliyi aracından indirerek arama yapıyor. Araçtan çıkan kaçak içkilere el koyan ekipler şüpheliyi gözaltına alıyor. Ardından sahte içki imalathanesinde arama yapılıyor. Aramalarda kaçak içkiler ele geçiriliyor.Gözaltına alınan şüpheliye yönelik adli işlem başlatıldı.

HABER 24

Son Güncelleme: 31.03.2017 11:33
Anahtar Kelimeler:
IstanbulKaçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280