İstanbul’daki ölümlü kaza kamerada

İstanbul Şişli’de sabah saatlerinde çalıştığı hastaneye yetişmeye çalışan temizlik görevlisi kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Kaza, dün saat 06.45...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 10:00

İstanbul Şişli’de sabah saatlerinde çalıştığı hastaneye yetişmeye çalışan temizlik görevlisi kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza, dün saat 06.45 sıralarında Şişli Kaptanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen 46 yaşındaki Hava Biçer, işe gitmek için yola koyuldu. Bir süre sonra hastanenin karşısına gelen Biçer, karşıya geçmek istedi. Talihsiz kadına tam yola indiği esnada aşırı süratli olduğu iddia edilen Ertuğrul Ö. yönetimindeki 34 JH 4338 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak yere düşen kadın ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen çalıştığı hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İŞE YETİŞMEYE ÇALIŞIRKEN FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, talihsiz kadın kaldırımdan yola iniyor. Kadına tam karşıya geçeceği esnada süratli olduğu görülen araç çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle havalanan kadın daha sonra araçla birlikte görüntüden çıkıyor.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287