Kağıthane'de Zabıtalar iş başında

Kağıthane Belediyesi’nde istihdam edilen 25 aday zabıta memuru 15 Ocak’ta görevine başladı.

banner279
20 Ocak 2021 Çarşamba 11:12
Kağıthane'de Zabıtalar iş başında

Kağıthane Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilen ve 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle iş başı yapan 25 aday zabıta memuru için hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim programında zabıta memurlarına Kurum Tanıtımı, Teşkilat Yapısı, Görevleri, Halkla İlişkiler ve İletişim konularında eğitimler verildi. Eğitimleri Belediye Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın tarafından verdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de programa katılarak yeni göreve başlayan aday zabıta memurlarına başarı dileklerinde bulundu. Her bir zabıta memuru ile ayrı ayrı tanışan Başkan Öztekin konuşmasında; zabıta teşkilatının dinamik yapısını güçlendirmek adına memur alımını gerçekleştirdiklerini belirterek, Kağıthanelilere en iyi şekilde hizmet verebilmek için hakkaniyetle çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Aday memurlara Temel ve Hazırlayıcı Eğitim konu başlıkları altında verilecek eğitimler hafta içi tam gün şeklinde Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olup 30 Nisan’a kadar devam edecek. Zabıta memurları aday kadrosunda belirli bir süre görev yaptıktan sonra sınava girerek asaletlerini alabilecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287