Kar yağışı için tarih verildi

İstanbul'da yeni haftanın başlangıcında Kentin yüksek kesimlerinde Salı ya da Çarşamba gecesi kar yağışı görülebileceği uyarısı yapıldı.

banner279
17 Kasım 2017 Cuma 10:58
Kar yağışı için tarih verildi

İstanbul'da yeni haftanın başlangıcında Kentin yüksek kesimlerinde Salı ya da Çarşamba gecesi kar yağışı görülebileceği uyarısı yapıldı.
İstanbul'da yeni haftayla birlikte sıcaklıklarda düşüş yaşanması beklenirken, şehrin özellikle yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebileceği uyarısı yapıldı.
KENTİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
İstanbul'da hava sıcaklıkları bugünden itibaren azalmaya başlıyor. İstanbul'da pazar, pazartesi ve salı günleri yağmur bekleniyor.Sıcaklıkların hızla düşeceği salı ya da çarşamba gecesi kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebileceği belirtiliyor.
Meteorolojinin tahminlerine göre salı günü Bolu, Karabük'te kar yağışı görülecek. Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Çankırı, Kastamonu'da karla karışık yağmur görülebilir.
GECE SAATLERİNDE SICAKLIKTA BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞANACAK
Salı ya da çarşamba gecesi İstanbul'un yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışının görülebileceği belirtilirken, şehir merkezi açısından ise meteorolojik modeller farklı tahminlerde bulunuyor.  Bazı modellerde ise düşük bir ihtimal de olsa şehir merkezinde karla karışık yağmur ve kar yağışının görülebileceği belirtiliyor.
İstanbul'da kuvvetli rüzgarla birlikte hafta ortası sıcaklıkların gündüz 6-7 derecelere, gece ise 2-3 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
​Ankara: Parçalı ve az bulutlu 18
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 18
İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 23
Adana: Parçalı az bulutlu 25
Antalya: Parçalı az bulutlu 24
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 17
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 17
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 12
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 20

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287