Kuş sürüsüne çarpan THY uçağı geri döndü

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Süleymaniye seferini yapan uçağı kuş sürüsüne çarptı. Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan Süleymaniye’ye seferini yapan Airbus 321 tipi yolcu uçağı saat 02.50’de Atatürk Havalimanı’ndan...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 12:05
Kuş sürüsüne çarpan THY uçağı geri döndü

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Süleymaniye seferini yapan uçağı kuş sürüsüne çarptı.
Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan Süleymaniye’ye seferini yapan Airbus 321 tipi yolcu uçağı saat 02.50’de Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. TC-JSU kuyruk tescilli uçak havalandıktan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne girdi. Olay üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek havalimanına geri dönüş için izin istedi.
THY uçağı saat 03.22’de Atatürk Havalimanı’na iniş yaparken, teknik bakım için hangara çekildi. Yolcular, THY tarafından tahsis edilen başka bir uçakla saat 05.20’de Süleymaniye’ye gönderildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287