Kuyumcuyu soyguncuları yakalandı

İstanbul Zeytinburnu’nda girdikleri kuyumcunun sahibi ile oğlunu el ve ayaklarından bağlayarak 5 kilo altın çalan silahlı 4 soyguncu yakalandı.

banner279
15 Şubat 2017 Çarşamba 16:06
Kuyumcuyu soyguncuları yakalandı

İstanbul Zeytinburnu’nda girdikleri kuyumcunun sahibi ile oğlunu el ve ayaklarından bağlayarak 5 kilo altın çalan silahlı 4 soyguncu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 4 kişinin karıştığı kar maskeli ve silahlı soygun, 9 Şubat’ta Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanında meydana gelmişti. Sabah saatlerinde kuyumcuya gelen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi, kuyumcu Hasbi Parlakkılıç ile oğlu Mehmet Ali Parlakkılıç’ı silahla tehdit etmiş, mekan sahibi baba ve oğlunun el ve ayaklarını bağlayarak 5 kilo altını alarak kaçmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği, olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, güvenlik kamera kayıtlarını da çalan soyguncuları çevre kamera kayıtlarından adım adım takip ederek izlerine ulaştı. Soygunu gerçekleştiren 4 şüphelinin araçlarını Zeytinburnu’nda terk ettiklerini tespit eden emniyet güçleri, aracın Sakarya’dan kiralandığı bilgisine ulaştı. Aracı kiralayan kişinin Gürcistan uyruklu G.S. olduğunu öğrenen polis, aracın kiralanışı sırasında yine Gürcistan uyruklu L.M., L.J. ve I.S.K. olduğunu tespit etti. Soygunu gerçekleştiren L.M., L.J. ve I.K.S. Sakarya’da, G.S. ise İstanbul Fatih’te bir eve düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Gürcistan uyruklu zanlılar; G.S., L.M., L.J. ve S.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 15.02.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287