Maltepe'de maskeli 5 hırsız kamerada

İstanbul Maltepe’de bir elektronik cihaz satış mağazasına giren maskeli ve silahlı 5 hırsız çuvala doldurdukları elektronik cihazlarla kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

banner279
27 Mart 2017 Pazartesi 10:35

İstanbul Maltepe’de bir elektronik cihaz satış mağazasına giren maskeli ve silahlı 5 hırsız çuvala doldurdukları elektronik cihazlarla kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olay, Maltepe Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir elektronik cihaz satış mağazasında meydana geldi. Dün gece yarısı saat 04.00 sıralarında beyaz bir araçla mağazanın önüne gelen maskeli 5 hırsız silahlı soygun gerçekleştirdi.

ELEKTRONİK CİHAZLARI ÇUVALA DOLDURDULAR

Hırsızlardan bir tanesi mağazanın dışında gözcülük yaparken diğerleri içeri girdi. Mağazaya giren hırsızlar güvenlik görevlisini silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Hırsızlardan bir tanesi güvenlik görevlisinin yanında kalırken diğerleri soygunu gerçekleştirmek için elektronik cihazların olduğu kısma geçti. Maskeli hırsızlar büyük bir hızla elektronik cihazları çuvala doldurdu. Henüz belirlenmeyen miktarda elektronik cihaz çalan hırsızlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

MASKELİ VE SİLAHLI HIRSIZLAR KAMERADA

Elektronik cihaz satış mağazasını soyan hırsızlar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde hırsızların beyaz bir araçla mağazanın önüne geldiği görülüyor. Araçtan inen hırsızlar hızla mağazaya yönelirken bir tanesi gözcü olarak kalıyor. Mağazaya giren hırsızlar güvenlik görevlisini silahla tehdit ederek etkisiz hala getiriyor. 1 hırsız silahla güvenlik görevlisinin yanında beklerken diğerleri ise elektronik cihazları çalıyor. Elektronik cihazları yanlarına getirdikleri çuvallara dolduran hırsızlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor.Öte yandan kameralara yansıyan görüntülerde silahlı hırsızların güvenlik görevlisinin cep telefonunu gasp ettiği de görülüyor.

HABER 24

Son Güncelleme: 27.03.2017 11:12
Anahtar Kelimeler:
KameraMaltepeHırsız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287