Metrelerce Havada Taklalar Attı

İstanbul Kağıthane’de yolun karşısına geçmek isterken seyir halinde olan bir otomobil adama hızla çarptı.

banner279
19 Eylül 2017 Salı 09:38
Metrelerce Havada Taklalar Attı

İstanbul Kağıthane’de yolun karşısına geçmek isterken seyir halinde olan bir otomobil adama hızla çarptı.

Kaza, dün saat 11.30 da Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde yaşandı. 

59 yaşında olan Hasan Hüseyin Ahlat, pazardan meyve ve sebze aldıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. Cadde üzerinde giderken yolun karşına doğru koşarak geçmek istedi. Tam o esnada seyir halinde olan 34 VF 8843 plakalı araç sürücüsü Fatih Ç., hızla adama çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle Ahlat, havalandı ve metrelerce taklalar attıktan sonra başını ve vücudunu sert bir şekilde ön cama çarparak yere savruldu. 

Ağır olarak yaralanan talihsiz adam hareketsiz bir şekilde yerde kaldı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.  sağlık ekipleri yapmış olduğu tüm müdahalelerden sonra Ahlat, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. 

Hastanede tedavi altına alınan adamın kafatasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde çatlaklar meydana geldi, sol gözünü ise kapalı olduğu anlaşıldı.

MEYVELERİ ETRAFA SAÇILDI ŞAPKASI ARACIN ÜSTÜNDE KALDI

Öte taraf Ahlat, çarpmanın etkisiyle havalandığı sırada poşetin içindeki meyve ve sebzeler de yola saçıldı. 

Başındaki şapkası ise aracın tavanında kaldı. Ön camı tuzla buz olan kaputu da zarar gören araç çekici yardımıyla otoparka götürüldü. 

Sürücü Fatih Ç. ifadesi alınmak üzere Sadabad Polis Merkezi’ne götürüldü, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DOĞAN CAN CESUR /İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 10:29
Anahtar Kelimeler:
IstanbulTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287