Pendik Belediyesi, 'Sosyal Belediyecilikte' zirveye ulaştı

Pendik Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla 2020 yılında hayata geçirdiği projelerle birlikte ilçe sakinlerinin gönüllerinde taht kurdu.

banner279
07 Ocak 2021 Perşembe 09:48
Pendik Belediyesi, 'Sosyal Belediyecilikte' zirveye ulaştı

2020 yılını hareketli bir şekilde tamamlayan Pendik Belediyesi, yıl içerisinde yapmış olduğu sosyal projelerle ilgili kamuoyuna bilgi paylaşımında bulundu. Öncelikli olarak 2020 yılında salgın sürecinin ilçe genelinde kontrol altına alınabilmesi için gerekli kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği halinde hareket ettikleri belirten Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, aynı zamanda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarada kol kanat gerdi. Başkan Ahmet Cin'in talimatları doğrultusunda başlatılan 'Sosyal Projeler' kapsamında ekipler, ihtiyaç sahibi 7'den 70'e tüm vatandaşlara destek olundu.

"YARDIMLA DOLU BİR YIL GERİDE KALDI'

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket edilen 2020 pandemi sürecinde ihtiyaçlı olduğu tespit edilen hanelere 20 Bin Gıda Kolisi, 48 Bin Aileye Nakdi Yardım, 12 Bin Aileye Alışveriş Kuponu, 6 Bin Aileye Hijyen Paketi, 14 Bin Aileye Sosyal Destek Kart desteği sağlandı.

Öte yandan Pendik Belediyesi karantinada bulunan ve 65 yaş vatandaşlarıda unutmayarak gönüllük esasına göre oluşturulan Vefa Sosyal Destek Ekibi ile yanlarında yer almaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280