Sahildeki sigara cinayetinin zanlıları kamerada

Küçükçekmece sahilinde Mustafa Mert Peker isimli bir lise öğrencisinden sigara isteyen ve gencin sigara vermemesi üzerine bıçaklayarak öldüren zanlıların kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

banner279
19 Nisan 2017 Çarşamba 18:13

Küçükçekmece sahilinde Mustafa Mert Peker isimli bir lise öğrencisinden sigara isteyen ve gencin sigara vermemesi üzerine bıçaklayarak öldüren zanlıların kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Küçükçekmece sahilinde geçtiğimiz gün meydana gelen olayda Mustafa Mert Peker isimli bir lise öğrencisi arkadaşlarıyla oturduğu sırada 3 kişi yanlarına gelerek sigara istemişti. Peker’in sigara vermemesi üzerine zanlılar genci bıçaklayarak öldürmüştü. Zanlılar olayın ardından polis ekiplerince yakalanırken olaydan hemen sonra yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 zanlının Peker’i bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçma anları yer alıyor.

HABER24

Son Güncelleme: 19.04.2017 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ece Deniz 2017-04-20 20:14:35

Masum bir çocuk elini kolunu sallayarak özgürce gezen bağımlı serseriler tarafından katlediliyor.Ve daha niceleri belki de.. Kimse bir şey yapmıyor.Söyler misiniz daha kaç anne babanın canı yanacak.Ailenin tek evladıydı! Tertemiz bir öğrenciydi.Temiz ve masum olmak niye suç bu ülkede niyeeee? Ölmemek için serseri mi olmak gerekiyor! Allah rızası için şu başı boş bağımlı ve serseliler için bir şeyler yapın.Bir anne baba evladını toprağa gömmek için mi büyütüyor emek veriyor.Hiç mi vicdan yok bir gram bile? Yazıklar olsun 40 dakikada gelen ambulansa ve resmen dalga geçen polislere!!

banner287