Sancaktepe'de Ödüllü Online Bilgi Yarışması

Koronavirüs Covid-19 salgını dolayısıyla sosyal imkanlardan mahrum kalan gençler için Sancaktepe Belediyesi tarafından Online ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek.

banner279
04 Ocak 2021 Pazartesi 15:42
Sancaktepe'de Ödüllü Online Bilgi Yarışması

Haziran ayına kadar devam edecek ve  ayda 2 kez 15 günde bir Salı günleri saat 19.00’da düzenlenecek olan bilgi yarışmalarına  Sancaktepe Belediyesinin kurumsal  sosyal medya sayfalarından, belirtilen adresten başvurulabilecek.

Yarışma Belediyenin Youtube uygulaması üzerinden canlı yayında gerçekleştirilecek ve yarışmacılar aynı anda 0530 681 89 89 numaralı Whatsapp uygulaması üzerinden sorulan soruları cevaplayabilecek.Genel kültür kategorisinde 10 farklı sorunun sorulacağı yarışmada her soru için farklı ödül verilecek.Sorulan sorulara ilk doğru cevabı veren yarışmacı ödülün sahibi olacak.

Yarışmada dereceye giren ve ödül kazanan isimler Sancaktepe Belediyesi’nin resmi internet site ve sosyal medya hesaplarından bir gün sonra açıklanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287