Taksici dayağı güvenlik kamerasında

İstanbul’da cep telefonu uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasındaki kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

banner279
29 Mart 2017 Çarşamba 17:41

İstanbul’da cep telefonu uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasındaki kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay, Bakırköy’de geçtiğimiz hafta yaşandı. Bindikleri taksideki sürücü Barış K.’nın trafikte kavga ettiğini gören çift, durumu cep telefonu uygulamasına yorum olarak bildirdi. Olaydan bir hafta sonra yeniden uygulamayı kullanarak taksi çağıran J.R. ve erkek arkadaşı O.D., şikayet ettikleri Barış K. isimli şoförün taksisine bindi. İddiaya göre genç çifti tehdit eden sürücü, "Bir haftadır sizi takip ediyorum, yeniden (taksi) çağırmanızı bekledim. Bugün çağırdınız, uygulamadan sizi gördüm ve hemen geldim. Bu araçtan inemezsiniz, sizi öldüreceğim" dedi. Aracı taksi durağına çeken şoför, çifti darp etti.

Takside yaşanan dehşetin görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde seyir halindeki taksi, ön sağ ve sol arka kapıları açık vaziyette Bakırköy’deki taksi durağına yanaşıyor. Aracından inen Barış K., O.D.’yi yumruklamaya başlıyor. Bu sırada J.R. erkek arkadaşına yardım etmeye çalışıyor ve çevredeki taksiciler gelerek kavgayı ayırıyor.

HABER 24

Son Güncelleme: 29.03.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287