Topbaş, "Başkasını karalamayı bırakın..."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kendinizi sevdireceksiniz, birilerini karalamayı bırakın, girmeyin bu işlere. Siyasetteki başarının temeli kendinizi sevdirmek ve vatandaşın gönlünde yer tutmaktan gelir” dedi.

banner279
29 Mart 2017 Çarşamba 17:06
Topbaş, "Başkasını karalamayı bırakın..."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kendinizi sevdireceksiniz, birilerini karalamayı bırakın, girmeyin bu işlere. Siyasetteki başarının temeli kendinizi sevdirmek ve vatandaşın gönlünde yer tutmaktan gelir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şile özelinde yapımı biten ve temeli atılacak olan yatırımların toplu açılışı ve temel atma törenleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Şile Belediye Meydanında düzenlenen törene Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile birlikte STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından telekonferans sistemi ile yapımına başlanacak tesislerin temeli atıldı. Daha sonra ise yapımı tamamlanan hizmetler kurdele kesim töreniyle hizmete açıldı.

“15 TEMMUZ’DA BU MİLLET TANK, TOP FARK ETMİYOR İMANIYLA VE YÜREĞİYLE BUNU BAŞARDI"

Toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “15 Temmuz’da FETÖ, iç ve dış mihrakların tahrikleriyle yaşadık. Bunlar bu ülkeyi bölmek, parçalamak ve kardeş kavgasına düşürmek istediler. Ama millet olarak bayrağı elinize aldınız, tankların, uçakların karşısında durdunuz. Bu nasıl olur dediler, olamaz dünyada böyle bir örnek yok dediler. Çünkü, insanlar gördüler tank, top, uçak fark etmiyor. Yürek lazım, bu millet imanıyla ve yüreğiyle bunu başardı” dedi.

"SİYASETTEKİ BAŞARININ TEMELİ..."

Törende yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Başkan Kadir Topbaş, “2009 yılında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday oldu ve meydanlarda elindeki dosya ile sayın başkan sana iki gün müsaade bunu açıkla, yoksa ben açıklayacağım dedi. Ne oldu ve neden bunu yaptı. Halkın Başkana karşı olan sevgisini muhabbetini kırayım ona oy vermesinler bana dönerler diye düşündü. Bir muhteremi yıllar önce ziyarete gittiğimizde şunu söylemişti. ‘Bir yerlere gelmek istiyorsanız, başkalarını karalamak yerine kendinizi sevdirmeye çalışın’ dedi. Sayın Kılıçdaroğlu kendinizi sevdireceksiniz, birilerini karalamayı bırakın girmeyin bu işlere. Siz bürokrasiden gelerek siyasete yeni başladınız sayılır. Siyasetteki başarının temeli kendinizi sevdirmek ve vatandaşın gönlünde yer tutmaktan gelir” diye konuştu.

“ŞİMDİKİ SİSTEMİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

Konuşmasının devamında Başkanlık sistemini anlatan Başkan Kadir Topbaş, “Bu millet Başkan olsun, Meclis olsun bu ülke aleyhinde yanlış bir şey yapmaya kalksın, 15 Temmuz’da gösterdi bunu izin vermez. Şimdi diyorlar ki Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenimiz varda daha sonra başkası gelirse diyorlar. Zaten şu an 40 kusür tane parti var, bunlardan hiç istemediğimizin gelme ihtimali var. Şu an 4 tane parti var ve bu partilerin milletvekilleri parti liderlerinin dışında bir karar veremiyor. Parlamentoyu 550 milletvekili yönetmiyor ki, 4 tane lider yönetiyor. Eğri oturup doğru konuşalım, bu sistem değişmesi gerekiyor. Bu sistem artık dar geliyor. Daha çabuk karar veren bir sistemin getirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Şile’ye yapılacak olan meydan ve zeminaltı otoparkının şantiyesini gezen Başkan Topbaş, Şile merkezinde kurulan ‘Evet’ standını ziyaret etti. Ayrıca, Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet esnafı gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

HABER 14

Son Güncelleme: 29.03.2017 17:46
Anahtar Kelimeler:
IstanbulTopbaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287