Trafikte terör estirdi, sosyal medyada paylaştı

Trafikte yaptığı tehlikeli hareketlerle sürücülerin canını tehlikeye sokan genç, yaptığı tehlikeli hareketleri sosyal medya hesabından da paylaştı.İstanbul’da trafikte tehlikeli şovların adresi bu kez Pendik oldu. Trafikte seyir halinde...

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 10:30

Trafikte yaptığı tehlikeli hareketlerle sürücülerin canını tehlikeye sokan genç, yaptığı tehlikeli hareketleri sosyal medya hesabından da paylaştı.
İstanbul’da trafikte tehlikeli şovların adresi bu kez Pendik oldu. Trafikte seyir halinde olan genç, aracıyla drift yaparak diğer sürücüleri tehlikeye soktu. Gencin yaptığı tehlikeli hareketleri ise başka bir araçta bulunan arkadaşı görüntüledi. Görüntülerde trafikte drift yapan genç daha sonra yoluna hızlı bir şekilde devam ediyor. Trafikte terör estiren genç, bu tehlikeli şovunu sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287