Tuzla'da Yayılan Gaz Kokusu Paniğe Yol Açtı

İstanbul Tuzla ilçesinde yayılan gaz kokusu paniğe yol açtı. Bölgeye AKOM ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.

banner279
25 Aralık 2017 Pazartesi 22:42
Tuzla'da Yayılan Gaz Kokusu Paniğe Yol Açtı

İstanbul Tuzla'da yayılan ağır gaz kokusu vatandaşları endişeye düşürdü.AKOM ve İGDAŞ Alarma Geçti bölgeye ekipler sevk edildi.Haber24.com.tr'nin whatsApp ihbar hattına çok sayıda ihbar geldi.

Konuyla ilgili İBB Beyaz Masa'nın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada gaz kokusunun sanayi kaynaklı olduğunu ve bölgeye AKOM ve İGDAŞ ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

BEYAZ MASA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İşte İBB'den konuyla ilgili yapılan açıklama:

Tuzla civarında sanayiden kaynaklı meydana gelen kokuyla ilgili ekipler bölgeye intikal etmişlerdir. Konu AKOM, iGDAŞ ve diğer birimlerin bilgisi dahilinde olup, müdahale edilmektedir.

İGDAŞ AÇIKLAMASI: DOĞALGAZ İLE ALAKASI YOK

Yoğun kokuya ilişkin İGDAŞ'tan yapılan açıklamada ise; "Tuzla İstasyon Mahallesi'nde hissedilen kimyasal kokunun doğalgaz ile ilgisi bulunmadığı tespit edilmiştir, kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287