Vali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde Düzenlenen Anma Törenine Katıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Edirnekapı 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’nde düzenlenen anma programına katıldı.

banner279
16 Temmuz 2020 Perşembe 16:10
Vali Yerlikaya,  15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde Düzenlenen Anma Törenine Katıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Edirnekapı 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’nde düzenlenen anma programına katıldı.

Vali Yerlikaya, günün ikinci programında Edirnekapı 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’nde şehitlerimize dua etti.

Programa Vali Yerlikaya’ya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Fatih Kaymakamı Kaan Peker, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Marmara ve Boğazlar Sahil Güvenlik Komutanı Albay Tayfun Paşaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arzu Gür, 15 Temmuz Derneği Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik eşlik etti.

Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda İl Müftüsü Prof. Dr. Emin Maşalı, şehitler için Kuran’ı Kerim Tilaveti ve dualar okudu.

Vali Yerlikaya, şehit aileleri ile birlikte şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı; şehit yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287