Çiğli'deki Vahşi cinayete 3 tutuklama

İzmir’in Çiğli ilçesinde bıçaklanan ve cesedi evde naylon poşete sarılı halde bulunan genç kızın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

banner279
27 Mart 2017 Pazartesi 19:23
Çiğli'deki Vahşi cinayete 3 tutuklama

İzmir’in Çiğli ilçesinde bıçaklanan ve cesedi evde naylon poşete sarılı halde bulunan genç kızın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Çiğli ilçesinde 25 yaşındaki Funda Gülmez, bıçaklanarak öldürüldükten sonra naylon poşete sarılmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan genç kızın sevgilisi Ümit Ş, İ.Ö., G.K. ve M.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan genç kızın sevgilisi Ümit Ş., İ.Ö. ve G.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Yakakent Mahallesi 8087/13. Sokak’taki bir apartmanda meydana gelmişti. Ü.Ş. isimli bir şahısla aynı evde yaşadığı öne sürülen Funda Gülmez’den haber alamayan yakınları, Gülmez’in yaşadığı eve gitmişti. Yakınları eve girdiğinde genç kızın naylon poşete sarılmış cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Bir eğlence merkezinde çalışan genç kızın tutuklanan sevgilisi Ü.Ş., cinayeti itiraf etmişti. Ü.Ş., "Eve geldiğinde Funda’yı telefonla konuşurken yakaladım. Kimle konuştuğunu sorduğumda bana ’kardeşim’ diye bahsettiği daha önceki sevgilisi ile ilişkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. Ben de cinnet getirerek önce darp ettim, sonrasında ise bıçakladım" demişti.

HABER 24

Son Güncelleme: 27.03.2017 20:43
Anahtar Kelimeler:
CinayetTutuklamaçiğli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287