İzmir'de Bir Trafik Canavarı

İzmir de yaşayan Fırat Nalbantoğlu isimli genç trafikte terör estiren hareketleriyle sosyal medya'da bir çok kişiden tepki alıyor.  Trafikte diğer sürücüler korna çalarak tepki gösteriyor.

banner279
23 Ocak 2017 Pazartesi 16:28

İzmir de yaşayan Fırat Nalbantoğlu isimli genç trafikte terör estiren hareketleriyle sosyalmedya'da bir çok kişiden tepki alıyor. Trafikte yaptığı tehlikeli makaslarla adeta diğer sürücülerin canına kastediyor. Bu zihniyetteki kişiler yüzünden bir çok insanın canı yanıyor evlerine ateş düşüyor. Oto yolda zaman zaman 250 km ye çıkan görüntüleri sosyal medya hesabında marifetmiş gibi herkese açık olarak paylaşıyor. Bu görüntü ve fotoğrafları Haber 24 olarak bizde sizlerle paylaşıyoruz. 

35 KT 987 Subaru marka aracı ve Gürcistan Plakalı GE QB 673 BQ plakalı nissan marka aracı ile izmir manisa ve çevre illerde , otoyollarda 250 km ye çıkan hızla , trafikte tehlikeli hareketler yapıyor.

Haber merkezimize iletilen şikayetler neticesinde https://www.instagram.com/firat_nalbantoglu/ instagram hesabını inceledik ve Fırat Nalbantoğlu'nun kendi paylaştığı bu görünleri HABER 24 okurları için derledik. Hesabında bir çok kural ihlali yaptığı görüntüleri, hız limitini aştığı fotoğrafları paylaşmış olduğunu gördük.

Son Güncelleme: 23.01.2017 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287