Saldırıya uğrayan CHP’li başkanın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Silahlı saldırıya uğrayan İzmir’in Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

banner279
03 Aralık 2017 Pazar 12:35
Saldırıya uğrayan CHP’li başkanın sağlık durumuna ilişkin açıklama



İzmir’de Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce, akşam saatlerinde aracından indiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Hemen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Başkan İnce, tedavi altına alındı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servis Sorumlusu Öğretim Üyesi Dr. Gürkan Ersoy, Başkan İnce’nin sağlık durumu hakkında şu bilgiyi verdi:
"Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bir ateşli silah yaralanmasına maruz kalmıştır. Ateşli silah yaralanması sol dizinde vuku bulmuştur. Belediye başkanımızın hayati tehlikesi şu an itibariyle kesinlikle yoktur. İlk tedavisi yapılmıştır. İleri tetkik ve tedavi amacıyla şu anda özel kata yatırılmıştır."
Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili hemşehrilerim, çok kıymetli yol arkadaşlarım, sağlık durumum gayet iyi. Arayan soran iyi dileklerini belirten, hastaneye gelen herkese teşekkür ediyorum. Bir maç sonrasında olmuş bir trafik kazasında olan bir olay gibi gözüküyor. İyiyim, merak edecek hiçbir şey yok" mesajını yayınladı.
Başkan İnce dizinin üstünden yaralanmış, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287