Yıkılan binadan mucize kurtuluş!

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı enkazında kalan anne Seher Perinçek ve 3 çocuğu 23 saatin ardından sağ olarak çıkarıldı.

banner279
31 Ekim 2020 Cumartesi 15:06
Yıkılan binadan mucize kurtuluş!

Enkazdan çıkarılan Anne ve 3 çocuğu bölgede bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Enkaz altında kalan diğer çocuğun ise kurtarma çalışması devam ediyor.
İzmir'de dün meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından birçok binada hasar meydana geldi. Bazı binalar tamamen çökerken, şimdiye kadar toplamda 25 kişi hayatını kaybetti 831 kişi ise yaralandı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yetkililer vatandaşlarda evlerine girmemeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Depremin ardından bazıları 4'den büyük olmak üzere 521 artçı deprem meydana geldi. Bölgede açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 100 kişinin kurtarıldığını açıklamıştı. Kurum ayrıca, depremde evleri zarar gören ve yardımı ihtiyacı olan ailelere yardım edileceğini de aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287