Kocaman yürekli destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Kahramanmaraşlı seyyar satıcı, 200 dolar bozdurana bir kasa elma bedava kampanyası başlattı.Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde sayyar satıcılık Remzi Güzel, Cumhurbaşkanı Recep...

banner279
05 Aralık 2016 Pazartesi 14:46
Kocaman yürekli destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Kahramanmaraşlı seyyar satıcı, 200 dolar bozdurana bir kasa elma bedava kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde sayyar satıcılık Remzi Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizlerin bozdurulması için yaptığı çağrıya 200 dolar bozdurana 1 kasa elma bedava kampanyası ile destek verdi. Elma satıcısı Güzel, 200 dolar bozdurduğuna yönelik makbuzu getiren herkes için bir kasa elmayı bedava alabileceğini söyledi. Güzel, “200 dolar bozduran makbuzuyla gelirse bedava 1 kasa elma vereceğim. Ülkemize destek çıkacağız Türk parasının değerini kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Hiçbir güç kuvvet bizi bölmeye ayrıştırmayı başaramayacak. Göksunlu esnaf arkadaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyorum" dedi.
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287