Karabük'te facia ucuz atlatıldı

Karabük’te içerisinde 4 üniversite öğrencisinin bulunduğu otomobil yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

banner279
22 Nisan 2017 Cumartesi 14:44

Karabük’te içerisinde 4 üniversite öğrencisinin bulunduğu otomobil yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Safranbolu-Karabük karayolunda meydana gelen kazada, Bora Genco Gençer (21) idaresindeki 67 AB 823 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Refüjde elektrik direğinini devirerek karşı şeride geçerek duran otomobilde bulunan sürücü Gençer ile birlikte Ergün Erdem (20), Tuğba Çil (20) ve Merve Çil (22) yaralandı. Kaza sonrası araçtan kendilerini dışarı atan yaralılara ise çevreden koşan vatandaşlar ile olay yerinden geçmekte UMKE görevlisi sağlık memuru müdahale etti. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel MEDİKAR Hastanesine kaldırıldı.

Faciadan kıl payı dönülen kaza anı ise akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

HABER24

Son Güncelleme: 22.04.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287