Halk Otobüsü şoförü Günün kahramanı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünde yolculuk yapan bir kadın, yolculuk esnasında rahatsızlanınca otobüs şoförü tarafından hastaneye yetiştirildi. Edinilen bilgiye göre, Özel Halk Otobüsünde bir kadın yolculuk esnasında...

banner279
26 Kasım 2016 Cumartesi 18:05

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünde yolculuk yapan bir kadın, yolculuk esnasında rahatsızlanınca otobüs şoförü tarafından hastaneye yetiştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Özel Halk Otobüsünde bir kadın yolculuk esnasında fenalaştı. Yolcular tarafından oturtulan ve ilk müdahalesi yolcular tarafından yapılan kadının kalp krizi geçirdiği sanıldı. Otobüs şoförü ise seferi bırakarak kadını en yakın hastaneye yetiştirerek tedavi olmasını sağladı. Yolcuların hastaya müdahalesi ise bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kadını hastaneye yetiştiren otobüs şoförü vatandaşın takdirini topladı.
Rahatsızlanan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 26.11.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287