Kırıkkale’de demokrasi nöbeti sürüyor

15 Temmuz Cuma akşamı birlik ve beraberlik sergileyerek darbe girişimini püskürten binlerce insan, meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ni tutmaya devam ediyor. “Demokrasi Nöbeti”de ise Kırıkkale Belediyesi vatandaşlar için ise pilav, su ve çorba...

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 16:08
Kırıkkale’de demokrasi nöbeti sürüyor
15 Temmuz Cuma akşamı birlik ve beraberlik sergileyerek darbe girişimini püskürten binlerce insan, meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ni tutmaya devam ediyor. “Demokrasi Nöbeti”de ise Kırıkkale Belediyesi vatandaşlar için ise pilav, su ve çorba ikramında bulunuyor. Her gün binlerce Kırıkkale’li Meydanı boş bırakmıyor
Birlik ve beraberlik mesajı
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti için Kırıkkale’de vatandaşlar, darbenin akşamında dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş, darbeye karşı sloganlar atıp birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam ediyor. Kırıkkale belediyesi ise binlerce kişi için her gün pilav su ve çorba ikramında bulunuyor. Vatandaşlarla birlikte Kırıkkale Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akcay, ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri nöbet tutmaya devam ediyor.
Vatandaşlara pilav ikramı
Vatandaşlarla birlikte nöbet tutmaya devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kalabalık hiçbir söze yer bırakmıyor. Hiç ifadeye gerek kalmıyor. Coşku, şu heyecan ilk gün akşam nasıl bir heyecan vardıysa, Kırıkkale li hemşerilerimiz şu meydanı doldurduysa bugünde o zaman ki kadar cesur ve heyecanlı kalabalık görüyorum” ifadelerini kulandı.
Belediye Başkanı Saygılı, “Her gün buradaydınız ve demokrasi nöbetine sahip çıktınız. Rabbim sizden razı olsun. Olağanüstü bir durum ile karşı karşıya kaldık. Türk Milleti böyle bir ihanetle karşı karşıya gelmemişti. İlk defa devletin kendi tankı, uçağı, silahı kendi halkının üzerine doğrultuldu. Türkiye böyle bir hainliği yaşamadı. Biz onlara üniforma giymiş hainler, o hainlerin dersi sizin dik duruşunuzla verildi ve verilecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287