Kırıkkale’de halk milli iradeye sahip çıkıyor

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Kırıkkale Cumhuriyet meydanında nöbete devam eden vatandaşlar sabahın ilk saatleri ile işlerine dönüyorlar.Kırıkkale’de...

banner279
27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:19
Kırıkkale’de halk milli iradeye sahip çıkıyor
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Kırıkkale Cumhuriyet meydanında nöbete devam eden vatandaşlar sabahın ilk saatleri ile işlerine dönüyorlar.
Kırıkkale’de binlerce vatandaş, Cumhuriyet Meydanı’nı doldurarak ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini sürdürdü. Kırıkkale Belediyesi mehter takımı eşliğinde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgilerini gösteren sloganları attı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in idamını istedi. İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri, Kur’an-ı Kerim okuyarak, dua etti.
Başkan Saygılı, tankların altına ayatacak binlerce insan var
Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla birlikte nöbet tutmaya devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “ Kırıkkale halkı hemen meydanları doldurdu her hangi bir kıpırdama olsa tankların altına yatacak binlerce insan vardı. Meydanlarımız her gün nöbet devam ediyor. Belediye olarak her şeyi yapıyoruz. 81 il de olduğu gibi Kırıkkale’de Milli iradiye demokrasiye halk sahip çıkıyor. Binlerce yıllık tarihte sayısız darbe oldu. Ama hiçbir darbe karşısında duran halka silah çıkmamış. Vatandaş ihanete dur dedi” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280