5 yıldır cinayetten aranan şahıs Kocaeli’de yakalandı

Kars'ta 5 yıl önce karıştığı cinayet olayı ile ilgili aranan M.T. isimli şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandığı ikamette yakalandı.

banner279
06 Mayıs 2020 Çarşamba 16:21
5 yıldır cinayetten aranan şahıs  Kocaeli’de yakalandı

Edinilen bilgiye göre; 2015 yılında Kars'ta bir cinayet olayına karıştığı ve hakkında kasten öldürme ve yaralama suçlarından yakalama kararı bulunan M.T. isimli şahsın Çayırova'da bir ikamette bulunduğuna dair duyum üzerine Kocaeli İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından M.T. isimli şahıs Çayırova’da saklandığı ikamette yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüpheli, tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki işlemleri biten şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.
 

Son Güncelleme: 06.05.2020 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287