Başhekim İlyas Sarı'ya hayırlı olsun ziyareti

Uğur GENCER/ Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni yönetimine ilk hayırlı olsun ziyareti Darıca'lı meslektaşlarından geldi.

banner279
18 Eylül 2020 Cuma 19:56
Başhekim İlyas Sarı'ya hayırlı olsun ziyareti

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yeni yönetimine ilk hayırlı olsun ziyareti Darıca'lı meslektaşlarından geldi. 

Darıca Farabi EAH Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, yönetim ekibi ve Darıca İlçe sağlık müdürü Dr Ulaş Doğan ile birlikte Gebze Fatih Hastanesi başhekimliğine yeni atanan Uzman Dr İlyas Sarı ve yönetim 
ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette bölge sağlık sorunları ve pandemi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.İlyas Sarı ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

İlyas Sarı Kimdir?

1982 Afyon-Dinar doğumlu olan İlyas Sarı, 2007 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 2008-2012 yılları arasında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde tamamladı. 2013-2015 yıllarında Dinar Devlet Hastanesinde, 2015-2019 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası.

Son Güncelleme: 18.09.2020 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287