Büyükakın, 2019’un ilk bebeğinin ezanını kulağına okudu

Büyükakın, 2019 yılının ilk bebeği olarak Derince’de dünyaya gelen bebeğin ezanını ve ismini kulağına okudu

banner279
01 Ocak 2019 Salı 12:51
Büyükakın, 2019’un ilk bebeğinin ezanını kulağına okudu

2019 yılının ilk bebeği, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Miraç Umut adı verilen bebeğin kulağına ezanını ve ismini okudu. Yeni yılın ilk dakikalarında üç buçuk kilo ağırlığında doğan Miraç Umut’un annesini ve babasını tebrik eden Büyükakın, Can ailesine altın hediye etti.


MİRAÇ UMUT BEBEK
Büyükakın’ın bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olan Can ailesi, Büyükakın’dan çocuklarının kulağına ezan okumasını istediler. Büyükakın ailenin talebini kırmadı, çocuğun kulağına ezan okuyup, ailesi tarafından önceden belirlenen Miraç Umut ismini kulağına söyledi.


BAHTI AÇIK OLSUN
Doğup büyüdüğü Derince’de 2019 yılının ilk bebeğinin dünyaya gelmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Büyükakın, “2019 yılı, yeni doğan bebeğimiz gibi güzel olsun. Yavrumuzun adı Miraç Umut. Anne ve babanın isteği üzerine bebeğimizin kulağına ezanını ve ismini okudum. Yavrumuz adı gibi hep yükseklerde, hep umut dolu olsun. Rabbim ailesine, memleketine, milletine hayırlı evlat eylesin. Bahtı açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Doç.Dr.Tahir Büyükakın on Twitter

Kocaeli'de 2019'un ilk bebeginin doğup büyüdüğüm ilçem Derince'de dünyaya gelmesi büyük tevafuk oldu. Ailemizin ricasını kırmadık, çocuğumuzun kulağına ezanını okuduk ve adı Miraç Umut olsun dedik. Rabbim ailesine milletine, memleketine hayırlı evlat eylesin. Bahtı açık olsun. https://t.co/0RLhkjAGLt

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287