Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Başiskele’de, oto tamircisi E Hızır Akgün’ün (34) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinin ardından yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi

banner279
05 Nisan 2020 Pazar 14:37
Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

 Olay, akşam saatlerinde Vezirçiftliği Karadenizliler Mahallesi´nde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Hızır Akgün, E.İ.´nin dükkanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Hızır Akgün tabancasını E.İ.´ye doğrulttu. Bunun üzerine tamirhanede bulunan pompalı tüfeği alan E.İ., Hızır Akgün´ü bacağından ve göğsünden yaraladı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaralanan Hızır Akgün´ü yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırdı. Hızır Akgün, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan E.İ. ile yanında bulunan E.İ. isimli 2 kişi kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Poliste biten işlemlerini ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280