Cinayet zanlısı Kocaeli'de yakalandı

İstanbul’da Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmesi ile ilgili olarak 31 yıl hapis cezası ile aranan zanlı Kocaeli’de yakalandı

banner279
20 Mart 2020 Cuma 17:24
Cinayet zanlısı  Kocaeli'de yakalandı

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmesine ilişkin aranan zanlı Kocaeli’de yakalandı.  Edinilen bilgiler göre, 24 Aralık 2014 günü İstanbul Nişantaşı semtinde Bafralılar Grubu olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve yakın adamı Ferdi Topal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili aranan M.G. isimli şahsın Kocaeli’de olduğu belirlendi. Adam öldürme suçundan 31 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. isimli şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. M.G. ile birlikte, yaralama ve cezaevinden kaçma suçlarından hakkında 2 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası bulunan H.İ.Ç. isimli şahısta aynı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. her iki zanlı da cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 20.03.2020 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287