Darıca'da hırsızlık yapan zanlı tutuklandı!

Kocaeli’nin İzmit ve Darıca ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan Darıca’daki hırsız tutuklandı, İzmit’teki hırsızlık şüphelileri ise adliyeye sevk edildi

banner279
16 Ocak 2021 Cumartesi 13:10
Darıca'da hırsızlık yapan zanlı tutuklandı!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 29 Aralık, 31 Aralık 2020 ve 04 Ocak 2021 tarihlerinde meydana gelen 3 ayrı “Evden Hırsızlık” suçlarını işlediği tespit edilen, K.K isimli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı.Kocaeli’de 11 Ocak günü meydana gelen “İş yerinden hırsızlık” suçunu işledikleri tespit edilen C.Y., S.Y., ve S.Y. isimli şüpheliler İzmit’te yakalandı. Şüpheli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287