Durdurulan araçtan 100 adet tarihi sikke çıktı !

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından,  Kandıra İlçesinde yapılan yol emniyet ve kontrolleri esnasında,  şüpheli görülerek durdurulan 2 ayrı araçtan toplam 100 adet sikke ele geçirildi.

banner279
30 Kasım 2020 Pazartesi 16:48
Durdurulan araçtan 100 adet tarihi sikke çıktı !

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından,  Kandıra İlçesinde yapılan yol emniyet ve kontrolleri esnasında,  şüpheli görülerek durdurulan 2 ayrı araçtan toplam 100 adet sikke ele geçirildi.  Hangi döneme ait olduğu bilinmeyen sikkeler incelenmek üzere Müze Müdürlüğüne teslim edilirken,  olayla ilgili  2 ayrı araçta bulunan S.K., M.P., M.Ç., A.C., D.Ü.Ö., S.O. ve M.T. isimli  7 kişi gözaltına alındı.  Gözaltındaki kişilerin sorgusunun sürdüğü ve tamamlanan işlemleri sonrasında Kandıra Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287