Duru Medya Grubuna teşekkür

Kocaeli Gebze Mutlukentte yapımı devam eden gece geç saatlerde vatandaşlara gürültüsüyle rahatsızlık veren “Mutlukent Metro İnşaatından Şikayet Var!” başlıklı haber sonrasında Mahalle sakinlerinden gazetemize teşekkür telefonları geliyor.

banner279
25 Aralık 2020 Cuma 08:59
Duru Medya Grubuna teşekkür

Mutlukentte yapımı devam eden gece geç saatlerde vatandaşlara gürültüsüyle rahatsızlık veren  “Mutlukent Metro İnşaatından Şikayet Var!” başlıklı haber sonrasında Mahalle sakinlerinden gazetemize teşekkür telefonları geliyor.

Mutlukent Sakinlerinden Tarık Demir konuyla ilgili olarak Gazetemize bizzat gelerek bu sorunun ciddi bir rahatsızlık sorunu olduğunu gerekirse mahalle sakinleri olarak imza kampanyası başlatarak şikayette bulunacaklarını belirterek gazetemize teşekkür etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287