EBA Kullanımında neden Kocaeli Yok!

Ortalama Kullanım Süresine Göre, EBA Kullanımında İlk 10 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Açıklanmasıyla İnterneti Aktif Kullanan Kocaeli Bölgesi Olmaması Düşündürücü.

banner279
30 Nisan 2020 Perşembe 12:15
EBA Kullanımında neden Kocaeli Yok!

Ortalama Kullanım Süresine Göre, EBA Kullanımında İlk 10 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Açıklanmasıyla İnterneti Aktif Kullanan Kocaeli Bölgesi Olmaması Düşündürücü.

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evinde devam eden öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) aktif olarak kullanarak derslerini takip etmektedirler. Koronavirüs salgının ilk günlerinden itibaren hızlı ve kesin kararlarla tedbirlerini alan Bakanlık, bir hafta gibi kısa bir sürede ders anlatım videolarını hazırlamış ve öğrencilerin hizmetine sunmuştur. Bir müddet sonra 8. ve 12. Sınıflar için canlı ders anlatım sistemini de devreye sokarak evde kalma günlerinde öğretmenlerle öğrencileri buluşturmuş ve eğitime gönül veren öğretmenler aracılığı ile aktif olarak kullanılmış ve kullandırılmıştı.

Türkiye Genelinde EBA Kullanım Süresine Göre İlk 10 İl Milli Eğitim Müdürlüğü

KAYNAK: WWW.MEBPERSONEL.COM

Uzaktan Eğitim Uzatıldı

Koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: 1 Haziran'da okullar açılabilir

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, canlı yayında yaptığı açıklamada, "31 Mayıs’a kadar bu süreç devam edecek. Sadece eğitimden bahsetmiyoruz ekonomide turizmde normalleşme bunu bütün olarak görmek lazım. Okullarımızın bir an önce açılmasını temenni ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2020 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280