Gencer Tapu Müdürü Kumuşoğlu’nu ziyaret etti

Duru Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer göreve yeni başlayan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

banner279
15 Eylül 2020 Salı 09:30
Gencer Tapu Müdürü Kumuşoğlu’nu ziyaret etti

Duru Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer göreve yeni başlayan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kocaeli Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli bölgesini iyi bilen, başarı hikayeleriyle dolu meslek hayatında Gebze Tapu Müdürü görevine atanan Ekrem Kumuşoğlu Gencer'i makamında ağırladı.

Kumuşoğlu "Tapu dairesine gelen hiç kimsesin gereksiz yere tanıdık aramasına gerek duymaması gerektiğini ifade ederek. Kurumlarımızda dijital üzerinden işlem yapılmaktadır. İnternet üzerinden randevu alan herkesin gönül rahatlığı ile işlemlerini yaptıra bileceğini belirterek, tüm vatandaşların müdürlüğümüzden mutlu ayrıldığını görmek beni ve mesai arkadaşlarımı mutlu etmektedir. Kurum yöneticisi olarak her vatandaşın randevu aldığı saatten işleminin sona erdiği tarih ve süreye kadar tüm ayrıntılarına dikkat ediyoruz. Kanunlar çerçevesinde kapımız herkese açıktır. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzur içinde işlem yaptırmaları bizim en büyük mutluluğumuzdur" dedi.

Gencer, Gebze'de Tapu Müdürü olarak göreve başlayan Ekrem Kumuşoğlu’nun farkının kısa sürede fark edileceğini disiplinli ve prensipli çalışma yöntemiyle Gebze halkının gönlünde taht kuracağı isim olacağını belirtti.

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Duru Medya Grubu haber41,Haber24 ve Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer'in ziyaretinden memnun kaldığını ifade ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 15.09.2020 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287