Gölcük DEVA’sına Kavuştu

İlçe Başkanı Sedat Yücel başkanlığındaki DEVA Partisi Gölcük İlçe Yönetimi’nin tanıtımı ve DEVA Partisi Gölcük ilçe binasının açılışı, kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde gerçekleşti

banner279
11 Ekim 2020 Pazar 11:36
Gölcük DEVA’sına Kavuştu

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi geçen hafta Derince ve Karamürsel teşkilâtlarının tanıtımını ve ilçe binalarının açılışını gerçekleştirmişti. Bu Cumartesi de DEVA Partisi MKYK üyesi Ali Ufuk Yaşar’ın da katılımlarıyla Gölcük İlçe yönetiminin tanıtımı ve ilçe binasının açılışları yapıldı.

Açılışa DEVA Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Kocaeli İl Yöneticileri, DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, CHP Kocaeli İl Yöneticisi İsmet İşeri,  CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gelecek Partisi Birim Başkan yardımcısı Köroğlu Kaya, TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Gaziler Derneği başkanı Mehmet Arslan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, DEVA Partisinin diğer İlçe Başkanları ile çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR

Gölcüklülerin yoğun ilgisi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde gerçekleşen tanıtım ve açılış programı saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Ardından DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel söz aldı. Başkan Yücel, “İlçe yönetim kurulu üyeliği için sadece genel merkezimiz üzerinden 200’den fazla başvuru aktarıldı. Ayrıca burada da yüzlerce arkadaşımız yönetimimizde görev almak için başvurdu. Bu yoğun teveccüh nedeniyle öncelikle Gölcüklü hemşehrilerime teşekkür ederim. Ne kadar baskı yapılırsa yapılsın hiç kimse Türkiye’nin kalkınmasına ve demokrasimizin gelişmesine engel olamaz. İlçe binası için baktığımız mülklerin sahipleri binalarını kiralatmaktan korktular. En son REMAKS aracılığıyla biraz pahalıya da gelse burayı bulabildik. İlçe binamızı yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte çok kısa bir sürede, boya badanasını ve tefrişatını gerçekleştirdik. Özveri ile başladığımız bu yolda, Allah doğrunun yanında olacaktır. Bu vesile ile ilçe yönetimindeki bütün arkadaşlarıma ve destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE ‘BİR’DEN BÜYÜKTÜR!

Daha sonra kürsüye gelen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ‘Bu kadar kısa sürede 12 ilçe teşkilâtının atanması ve hızlı bir şekilde tanıtımlarının ve açılışlarının yapılması Türk halkının demokrasiye ve özgürlüklere olan ihtiyacının vardığı boyutu açıkça gözler önüne sermektedir’ diyerek başladığı konuşmasında; “Kurtuluş Savaşı’nı gerçekleştirenlere ve Cumhuriyetimizi kuranlara şükran borçluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu vesile ile ne kadar teşekkür etsek azdır. Ardından gelen Menderesler, Demireller, Özallar, Ecevitler, Türkeşler, Erbakanlar ve diğerleri, hepsi de bu ülkeye hizmet etme yarışında, demokrasimizin kök salmasına büyük emek harcamışlardır. Tümünü saygı ile yâd ediyoruz. Şimdi sıra gençlerde…

DEVA Partisi genç ve dinamik kadrosuyla Türkiye’nin aydınlık geleceğinin habercisi ve kurucusu olacaktır. Gölcük İlçe binamız ve tüm teşkilâtlarımız gençlerimizin ilgi odağı ve mekânıdır. Evet, sevgili gençler buralar sizin… Öyle korkuyla ülke yönetilmez. Türkiye ‘bir’den büyüktür arkadaşlar! İnanıyorum ki çok kısa bir sürede Türkiye dünyada hak ettiği yerine tekrar gelecektir. Bunu el birliği ile birlikte başaracağız…” dedi.

7 AYDA 74 İL

Ardından DEVA Partisi MKYK Üyesi ve parti kurucu üyesi Ali UFUK Yaşar, yoğun alkışlar altında söz aldı.  Yaşar konuşmasında “7 ay gibi çok kısa bir sürede Türkiye’mizin 74 vilayetinde 350’den fazla ilçesinde teşkilâtlarımız kuruldu. Her gün yüzlerce vatandaşımız partimize üyelik için başvuruyor. Yoğun ilgi nedeniyle milletimize teşekkür ederiz. Çünkü burada ciddi bir samimiyet var. 94 kurucu üyeden biriyim. Kongre safhalarına geçtik. Ayın 24’ünden sonra 4 ilçemizde de kongrelerimizi yapacağız. Sedat Başkan’ın emeğine sağlık. Kendisi bir ağabey olarak hareket etti.

Aralık başında inşaallah partimizin 1’nci olağan genel kurulumuzu yapacağız. Bu öyle kolayca anlatılacak bir şey değil. Birçok insanın yüz yüze görüşemediği korona süreci gibi bir zamanda, 7 ayda bu noktaya geldik. Bu aslında, DEVA’ya olan ihtiyacı gösteriyor. Ben böyle bir samimiyeti hiçbir siyasi partide görmedim. Bu samimiyete Türkiye’nin ihtiyacı var. İnşallah yarın da Dilovası ilçe binamızın açılışıyla bu kutlu yolculuğa devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kadın hakları ve kadına şiddet konulu bir şiir alkışlarla dinlendi. Daha sonra fotoğraf çekimleri gerçekleşti ve törenle ilçe binasının kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287