Gürcistan Plakalı Araca Türk Plakası Takıp Sattılar

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 3 kardeş Gürcistan Plakalı lüx aracı Türk plakası takarak sattılar

banner279
21 Şubat 2017 Salı 20:13
Gürcistan Plakalı Araca Türk Plakası Takıp Sattılar

Geçtiğimiz günlerde Çayırova Trafik ekipleri park halindeki 06 AS 4580 plakalı BMW marka lüx araçtan şüphelenerek plaka ve şaşe sorgulaması yaptı. Yapılan sorgulamada aracın başka bir ilde daha ve ikiz plaka olduğu anlaşıldı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada aracı park eden şahsa ulaşıldı göz altına alınarak ifadesi alınan şahıs aracı bozkurt kardeşlerden satın aldığını söyledi.

BOZKURT KARDEŞLER GÖZ ALTINA ALINDI

Çayırova Emniyeti'nin yaptığı operasyonla Sinan BOZKURT  , Abdullah BOZKURT , Ensar BOZKURT kardeşler gözaltına alındı. Bozkurt kardeşler aracı Gürcistan'dan aldıklarını ve Türk plakası takarak kullanıp daha sonra sattıklarını itiraf ettiler. İfadelerinin ardından Bozkurt kardeşler Tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildiler. HABER 41

Son Güncelleme: 21.02.2017 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287