İran uyruklu 3 hırsız yakalandı !

İzmit’te tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yapan İranlı 3 kişi yakalandı.

banner279
16 Kasım 2020 Pazartesi 17:50
İran uyruklu 3 hırsız yakalandı !

İzmit’te 2 Kasım günü meydana gelen olayda, bir kuyumcuya giren ve altın zincirlere bakan 3 kişi, dükkândan ayrıldıktan kısa bir süre sonra malları yerine koyan iş yeri sahibi, hırsızlık yapıldığını tespit etti. İhbar sonrası harekete geçen Kocaeli polisi, yapmış oldukları incelemeler sonucu, olayı gerçekleştiren 3 kişinin kimliklerini belirledi.  İran uyruklu oldukları tespit edilen kişilerin farklı illerden de benzer olaylar gerçekleştirildiği tespit edilince yakalanmaları için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.  

YAKALANDILAR

Şahısların yakalanması amacıyla çalışmalar devam ederken, kimlikleri tespit edilen kişilerin Kocaeli sınırları içerisinde yine iş üstünde oldukları tespit edildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kartepe’de şahısları düzenledikleri operasyon ile yakaladı. Yakalanan İran uyruklu M.K, S.G ve F.B üzerinden çok sayıda Türk Lirası, Dolar, Euro ve çaldıkları altın zincir ele geçirildi. 10 gün önce   İstanbul’dan yola çıkan İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve İzmir’de tırnakçılık yöntemi ile hırsızlık yapan 3 şüpheli tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. İzmit ilçesindeki iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında alışveriş sonrası kasaya yönelen zanlının kasiyere vermek için saydığı paranın bir kısmını "tırnakçılık" yöntemiyle geri aldığı görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287