İzmit'in miting ve yürüyüş alanları belirlendi!

Kocaeli Valiliği 2021 yılında İzmit için belirlenen toplantı ve gösteri yürüyüş alanları ile ilgili açıklama yaptı.

banner279
22 Ocak 2021 Cuma 12:34
İzmit'in miting ve yürüyüş alanları belirlendi!

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. Maddesi ve anılan kanunun uygulanmasına ilişkin Yönetmeliğin 3. Maddesine istinaden, İzmit Kaymakamlığı tarafından belirlenen toplantı ve gösteri yürüyüş alanları ile ilgili açıklama aşağıya çıkarılmıştır.

Kaymakamlık Makamının 15.01.2021 tarih ve 172 sayılı olurlarıyla, kamu düzenini ve genel asayişi bozmayacak, vatandaşların günlük yaşamını aşırı ve katlanılamaz derecede zorlaştırmayacak şekilde 2021 yılı İzmit İlçemiz için;

Miting Alanı olarak;

15 Temmuz Milli İrade Meydanı Miting Alanı,
Anıtpark Miting Alanı,
İnterteks Uluslararası Fuar Alanı Arkası Miting Alanı,
Yürüyüş Güzergahı olarak;


 
Toplanma Yeri; Kandıra Kavşağı Şehit Rafet Karacan Bulvarı Başlangıcı,
Yürüyüş Güzergahı; Şehit Rafet Karacan Bulvarı ve Sonlanma Noktası olarak ta 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ile Anıtpark’ ın,
Toplanma Yeri; Doğu Kışla Parkı,
Yürüyüş Güzergahı; Atatürk Bulvarı ve Sonlanma Noktası olarak ta 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ile Anıtpark olarak belirlenmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287